Erwin De Herdt, oprichter en eigenaar van Studio d’Anvers, is geboren en getogen in Mariaburg (Brasschaat). Hij geniet van dit rustige dorp waar iedereen iedereen kent en woont hier erg graag. Erwin’s interesse in interieur, design en ontwerp draagt hij al van kindsbeen mee. Daarom startte hij in 2002 met Studio d’Anvers.

Raamdecoratie geeft Erwin de kans om samen met zijn klanten een interieur perfect af te werken. Elk nieuw project geeft Erwin een nieuwe uitdaging waar hij zicht volledig in werpt!

Het proces bij Studio d’Anvers loopt als volgt: Bij een eerste ontmoeting trachten we de interesses en gevoelens van de klant te ontdekken. Stoffen en systemen kiezen we dan samen in de toonzaal, tot we op één lijn zitten. Daarna maken we een afspraak bij de klant om de kleur te bepalen en te bekijken of alles goed technisch geplaatst kan worden. De laatste details en praktische kanten bespreken we hier samen. Als de bestelling binnen is maken we een plaatsingsafspraak en werken we alles vakkundig af!

Studio d’Anvers richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Maar ook grotere projecten in samenwerking met architecten worden zonder problemen uitgevoerd.