Studio d’Anvers is exclusief verdeler van Luxaflex voor Noord-Antwerpen en Gecertificeerd Inspiration dealer. We hebben reeds 20 jaar ervaring met het plaatsen van Luxaflex systemen.

Luxaflex is zeer stijlvolle en duurzame raamdecoratie. Van binnen- en buitenjaloezieën tot elektrische gordijnsystemen, Luxaflex heeft het allemaal. Studio d’Anvers heeft ervaring met het plaatsen van al deze systemen en biedt de scherpste prijzen aan.

Raamdecoratie begint steeds bij een goed ontwerp. De berekening van de lichtinval, het gebruiksgemak, decoratieve samenhang en energie-efficiëntie zijn enkele elementen waarmee we bij Studio d’Anvers rekening houden. Zo bekomen we steeds het beste resultaat.

Inspireren

Als Gecertificeerd Inspiration dealer bekijken we samen de Luxaflex mogelijkheden en ontdekken we het brede assortiment producten en materialen die aansluiten bij jouw stijl.

Adviseren

Met kennis van zaken beoordelen we de lichtinval, meten we het raam op en zorgen we ervoor dat de producten perfect op maat gemaakt worden voor je huis.

Vakmanschap

Je op maat vervaardigde Luxaflex systeem plaatsen we met zorg en aandacht. Je kan ten volle van je persoonlijke creatie genieten wetende dat je vijf jaar garantie hebt.

Bekijk onze realisaties